De leukste games

Deze gamebundels hebben soms ongeveer dezelfde prijs als het afzonderlijk kopen van de console en stellen de koper in staat om meteen aan de slag te gaan met het spelen van games en verbinding te maken met de gaming- en entertainmentnetwerken die deze bundels bieden.

De Xbox 360 van Microsoft is de oudste van de nieuwe generatie gameconsoles en werd als eerste op de markt gebracht in 2005. Hij beschikt over het populaire Xbox Live-gamingnetwerk dat superieure online gameplay mogelijk maakt. Onlangs heeft Xbox de Kinect-add-on gekregen die het populaire op bewegingen gebaseerde gamen van de Wii nabootst, waardoor de gebruiker nog meer betrokken kan raken bij de game-ervaring.

De PlayStation 3 van Sony is de krachtigste van alle grote consoles en is uitgerust met een ingebouwde blu-ray-speler naast het gratis PlayStation Network waarmee je video kunt streamen en online kunt gamen.

De Wii is de minst krachtige console op het gebied van hardware, maar biedt waarschijnlijk de beste game-ervaring met zijn bewegingsgecensureerde gaming die iedereen omvat en games interactiever dan ooit maakt.

Voor gamers die op zoek zijn naar een on-the-go game-ervaring is er de DS en PSP, handheld-aanbiedingen van respectievelijk Nintendo en Sony. Deze draagbare spelapparaten zijn zeer krachtig en bieden een rijke, kleurrijke spelervaring in de palm van je hand. Deze apparaten kunnen ook andere media afspelen, waardoor ze een draagbaar mediacentrum zijn. Hoewel al deze apparaten je ergens tussen de $ 100 en $ 400 kosten, bieden ze talloze uren entertainment, klik hier voor meer info.

Deze bundels bieden niet alleen hoogwaardige home-entertainmentsystemen naast intens gamen, ze zijn ook geweldige cadeaus voor elke gelegenheid. Gamingbundels zijn geweldige verjaardags-, afstudeer-, vakantie- of housewarminggeschenken, omdat ze de ontvanger een alles-in-één media-apparaat bieden dat kan worden gebruikt voor een steeds groter wordend scala aan digitaal entertainment.

Xbox Live gaat veel verder dan gamen, inclusief het streamen van films, Netflix, Hulu Plus en ESPN-content. Door de console eenvoudig op uw televisie aan te sluiten, hebt u toegang tot enkele van de meest exclusieve digitale inhoud op internet.

PlayStation 3 beschikt ook over Hulu, Netflix, YouTube en Amazon-video. Voor degenen die op het punt staan ​​om nu een console te kopen of te wachten tot de volgende generatie gameconsoles, overweeg dan de veelheid aan extra inhoud die je krijgt als je een consolebundel koopt. Controllers, games, internetgameplay en toegang zouden veel meer kosten dan je zou betalen voor de bundel. Klik hier voor leuke aanbiedingen

Games voor deze consoles kosten vaak $ 40-60 nieuw en Xbox Live is een extra maandelijkse kost als je online gameplay wilt ervaren. Bij de aankoop van een nieuwe console kan men het voordeel zien van het kopen van een consolegamebundel: u bespaart niet alleen geld op de lange termijn, maar u krijgt ook een alles-in-één pakket waarmee u alles wat de console te bieden heeft kunt ervaren zonder alle stukken in de loop van de tijd moeten kopen.

Deze bundels zijn overal verkrijgbaar bij elke grote winkel en worden vaak geleverd met de meest populaire games en add-on-apparaten zoals de Kinect. De volgende keer dat u een grote console-aankoop wilt doen, kiest u een bundel om de beste waar voor uw geld te krijgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *